Zondagse kerkdienst
Elke zondag komen we samen in de Fonteinkerk aan de Schoterweg. We willen God ontmoeten en geloven dat God ons wil ontmoeten. We bidden, lezen uit de bijbel en zingen oude en nieuwe liederen onder begeleiding van orgel of piano en band. We delen lief en leed met elkaar en in gebed met God. Op de meeste zondagen wordt de eredienst geleid door onze eigen dominee Johan Schelling. Heel graag verwelkomen we je in onze samenkomst op zondag om 10:00 uur. De deuren zijn open vanaf 09:30uur.

Kinderprogramma
Voor de allerkleinsten is er een crèche. De kinderen tot groep 4 gaan halverwege de dienst naar een eigen programma. Lees hier meer over programma’s voor de kinderen van onze kerk.

Een zondag te gast…
Elke zondag zijn er wel gasten in ons midden: familie of kennissen van onze gemeenteleden, vakantiegangers die bijvoorbeeld in Zandvoort verblijven of op camping de Lakens in Bloemendaal, en ook mensen die gewoon eens een keer een dienst willen meemaken. Wees welkom!

Kerkgebouw
We komen samen in een gebouw dat vroeger een bioscoop was: het Frans Hals Theater aan het Frans Halsplein. In het midden van dit plein is een fontein. Naar die fontein hebben we onze kerk genoemd: Fonteinkerk. Aan die fontein hebben we ook ons motto te danken: stromen van levend water. Dat is een verwijzing naar een uitspraak van Jezus in het evangelie volgens Johannes (hoofdstuk 7 vers 38): Rivieren van levend water zullen stromen uit het hart van wie in mij gelooft…
Meer over ons gebouw lees je hier.

Bereikbaarheid
Parkeren kan in de directe omgeving van de Fonteinkerk en is op zondag gratis. Het NS Station is op loopafstand.

Thuis meeluisteren
De dienst is op zondagochtend live mee te luisteren. Ook is het mogelijk om een dienst later terug te luisteren. Dat kan via: http://www.kerkomroep.nl/?mp=10092#kerk.php?mp=10092